Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaflı birini görmek

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaflı birini gördüyseniz:

  • Geride bırakılması gereken kişilerle tartışmaya girmemenizde fayda var.

Rüyada siyah çarşaf giymek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek işlerini toparlayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek kazalardan, belalardan korunacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, istediği yola çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek kendi bildiğini okuyacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments