Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaflı adam görmek

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, karlı çıkacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, ters giden durumların düzeleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı adam gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızdan kaçmamalısınız.

Rüyada siyah çarşaflı adam görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Rüyada çarşaflı adam görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, üzeceğine işarettir.

Rüyada kara çarşaflı adam görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, yol kat edeceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına işarettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek bazı konularda konuşulacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments