Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada siyah çarşaflı bayan gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler veren veya tepkilerini kontrol edemeyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada çarşaflı bayanlar görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kara çarşaflı bayan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çarşaflı bayan görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek tartışma yaşayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf giydiğini görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments