Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek büyük bir ihanete uğranacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarını aşacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın gördüyseniz:

  • Grup faliyetlerine katılın enerjiniz yeterli olacak.

Rüyada siyah çarşaflı kadınlar görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah çarşaf giymiş kadın görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kazancın arttırılacağına yorulur.

Rüyada siyah çarşaf görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret eder.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah çarşafa bürünmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments