Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çarşaf görmek

Rüyada siyah çarşaf görmek

Rüyada siyah çarşaf görmek mutluluğu yakalayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, yanlış anlaşılacağına delalet eder.

Rüyada siyah çarşaf gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada siyah çarşaflı bayan görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı birini görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çarşaf görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada siyah çarşaf giymek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sevineceğine işaret eder.

Rüyada siyah çarşaf giyen kadın görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah çarşaflı kadın görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah çarşaflı erkek görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments