Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yatak çarşafı görmek

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada siyah yatak çarşafı görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, ayrılanların kavuşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada yatak çarşafında kan görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eski enerjisini bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yatak çarşafı görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı asmak kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çarşaf ve yatak görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, gelirinin garanti olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi yatak çarşafı görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, borçların gittikçe artacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments