Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah büyük fare görmek

Rüyada siyah büyük fare görmek

Rüyada siyah büyük fare görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük fare gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Rüyada siyah büyük fare görmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, üzüntülerin daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fareden korkmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işaret eder.

Rüyada evde büyük fare görmek birlikte bazı işler yapılacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin büyüğünü görmek kimseye minnet etmeyeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir fare görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük fare görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments