Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah bir fare görmek

Rüyada büyük siyah bir fare görmek

Rüyada büyük siyah bir fare görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah bir fare gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamakta zorlanabilir veya yavaş idrak eden kişilere karşı sabır göstermeniz gerekebilir.

Rüyada siyah büyük fare görmek kavgaların büyüyeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah fare görmek çok büyük destek vereceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük fare görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek yeni iş kapılarının açılacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments