Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğa kesmek

Rüyada siyah boğa kesmek

Rüyada siyah boğa kesmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah boğa kesmek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah boğa kesmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa kesmek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah boğalar görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada siyah boğaya binmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına alamet eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments