Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğa görmek

Rüyada siyah boğa görmek

Rüyada siyah boğa görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevdiği birini kırmaya, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada siyah boğa gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Rüyada siyah boğa görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boğa kesmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, kızı olanların da gelin edeceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işaret eder.

Rüyada siyah boğaya binmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah boğalar görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments