Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah burun görmek

Rüyada siyah burun görmek

Rüyada siyah burun görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah burun gördüyseniz:

  • Bazı kişilere güvenmemeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Rüyada siyah burun görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada burunda siyah nokta görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulur.

Rüyada buruna yumruk atmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun uzaması görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Rüyada burun üstünde kıl görmek hatalarından erken döneceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman burun görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada burun temizlemek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments