Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun uzaması görmek

Rüyada burun uzaması görmek

Rüyada burun uzaması görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada burun uzaması gördüyseniz:

  • Sorular sorup yanıtlar alarak zamanınızı daha verimli kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada burun uzaması görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun uzamasını görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet eder.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçını uzamış görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçının uzamasını görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, iftiraya uğrayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kirpiklerin uzamasını görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin uzaması görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments