Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda siyah nokta görmek

Rüyada burunda siyah nokta görmek

Rüyada burunda siyah nokta görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burunda siyah nokta gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Rüyada burunda siyah nokta görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, zor durumda bırakacağına, kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde siyah nokta görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulakta siyah nokta görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah nokta patlatmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzde siyah nokta görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, eline haram para geçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünden siyah nokta sıkmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnunda siyah nokta görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments