Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun temizlemek

Rüyada burun temizlemek

Rüyada burun temizlemek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada burun temizlemek gördüyseniz:

  • Aksi tercihlerin zararını görebilirsiniz.

Rüyada burun pisliğini temizlemek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, makamını garantileyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun temizlediğini görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun temizlemek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, bahtının açık olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun sümüğü temizlemek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli burun temizlemek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının burun temizlemek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin burun temizlemek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, işlerinin hızlanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet eder.

Rüyada buruna darbe almak can sıkıcı haberler almaya, işlerinin duracağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments