Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman burun görmek

Rüyada kocaman burun görmek

Rüyada kocaman burun görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, kendini toparlayamayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman burun gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada kocaman burun görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir havuz görmek çok farklı bir kişi olacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek onlardan medet umacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek başarılı bir insan olacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman masa görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kocaman köpek görmek güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dinde tartışmaya, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada kocaman elma görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, gelirinin daimi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments