Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boğalar görmek

Rüyada siyah boğalar görmek

Rüyada siyah boğalar görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boğalar gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada siyah boğa görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah boğaya binmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine yorulur.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, müjdeli haberler alacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah boğanın kovaladığını görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada siyah boğa kesmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada siyah büyük boğa görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah boğalar görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments