Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah balon görmek

Rüyada siyah balon görmek

Rüyada siyah balon görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada siyah balon gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada siyah balon görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, hatalarını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balon almak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada balon oynamak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon uçurtmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde balon tutmak kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, zorlukları aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük uçan balon görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak balon görmek kolaylık sağlayacağına, durulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine işarettir.

Rüyada birinden balon almak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments