Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyuncak balon görmek

Rüyada oyuncak balon görmek

Rüyada oyuncak balon görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına inanılır.

Rüyada oyuncak balon gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınıza gelince; duygularınızdaki kırgınlık süregitmekle birlikte karşı cinsten başka bir kişi yardımınıza yetişecek.

Rüyada oyuncak balon görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balonun uçtuğunu görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada renk renk balon görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü balon görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçan balona bindiğini görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balon binmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Rüyada dilek balonu görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına rivayet eder.

Rüyada balon uçurtmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments