Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon almak

Rüyada balon almak

Rüyada balon almak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, bereketin ve verimin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, rakiplerine yenileceğine alamet eder.

Rüyada balon almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada balon satmak işlerini toparlayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon uçurtmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada denizde balon görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada balonun patladığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Rüyada sıcak hava balonu görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon dağıtmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada balon almak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments