Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden balon almak

Rüyada birinden balon almak

Rüyada birinden balon almak hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, konfor içinde olacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden balon almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konulardaki anlaşmalara, verilen sözlere ya da maddi konulara bakışı farklı olabilir.

Rüyada denizde balon görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada balon yapmak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balon balığı görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada balonun içinde olmak dertlerinin dermanını bulacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada kırmızı kalpli balon görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada balonla seyahat etmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Rüyada balona tutunup uçmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon bırakmak iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments