Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balon oynamak

Rüyada balon oynamak

Rüyada balon oynamak yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada balon oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda önemli ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Rüyada balon oynamak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet eder.

Rüyada balonla oynamak takdir edilen kişi olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada balonu patlatmak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada patlak balon görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, büyük adımlar atılacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet eder.

Rüyada balon dağıtmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, hayıflanacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilek balonu görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük uçan balon görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük balon görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments