Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayçekirdek görmek

Rüyada siyah ayçekirdek görmek

Rüyada siyah ayçekirdek görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, rakiplerine yenileceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, küslükleri gidereceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına işarettir.

Rüyada siyah ayçekirdek gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada siyah ay görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada siyah ayçekirdek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına inanılır.

Rüyada beyaz ayçekirdeği görmek işlerinin tutacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalettir.

Rüyada ay üstünde oturmak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işarettir.

Rüyada ay doğmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ay hali olmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, ticarette yol katedeceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments