Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve ay yan yana görmek

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada güneş ve ay yan yana gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ay ve güneşi bir arada görmek aydınlık bir döneme girileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ay ve güneşi birlikte görmek kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay ve güneş görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneş ay yıldız görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments