Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ayçekirdeği görmek

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, yönetici olacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ayçekirdeği gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada siyah ayçekirdek görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, başarıların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine inanılır.

Rüyada siyah ay görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü ay görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayrilmasini görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yeni işler yapılacağına, aile içinde saadetinin artacağına delalet eder.

Rüyada ay ve dünya görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada ay üzerinde arapça yazı görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments