Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay hali olmak

Rüyada ay hali olmak

Rüyada ay hali olmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ay hali olmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada ay hali görmek mevki edineceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ay hali olmak sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabenin eski halini görmek hayatının da zorlaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza işaret eder.

Rüyada halil sezai görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halla görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına delalettir.

Rüyada genç halini görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sürü halinde kuşlar görmek ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına işarettir.

Rüyada sürü halinde balık görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments