Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ay görmek

Rüyada siyah ay görmek

Rüyada siyah ay görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine inanılır.

Rüyada siyah ay gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ay görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ayçekirdek görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Rüyada ay çöreği yemek çok zor zamanlar geçirileceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sağlık ve hayır getireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ay doğmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayçekirdeği ekmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine delalettir.

Rüyada ay ve gezegen görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments