Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah atın öldüğünü görmek

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah atın öldüğünü gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerinin ya da alınan eğitimlerin faydasını görebilir, popülaritenizi ya da özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına yorulur.

Rüyada koşan siyah at görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalettir.

Rüyada siyah uçan at görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz at görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah at görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına inanılır.

Rüyada siyah kanatlı at görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah attan kaçmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işarettir.

Rüyada siyah atı sevmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments