Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz at görmek

Rüyada siyah beyaz at görmek

Rüyada siyah beyaz at görmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, insanların hayır dualarını alacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Rüyada siyah beyaz at gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada beyaz at ve siyah at görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz at görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada beyaz ve siyah at görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz at görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz siyah at görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına inanılır.

Rüyada siyah atı sevmek kişinin zor günlerden geçeceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye inanılır.

Rüyada siyah ve kahverengi at görmek kırgınlıkların geçeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada güzel siyah at görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, mali krize gireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments