Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah atı sevmek

Rüyada siyah atı sevmek

Rüyada siyah atı sevmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah atı sevmek gördüyseniz:

  • Aslında yapmak istediğiniz şeylerin bir şekilde engellemesi sizin açınızdan son derece can sıkıcı olabilir.

Rüyada siyah atı sevmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işarettir.

Rüyada siyah at sevmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kendi işine sahip olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada siyah ve beyaz at görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz siyah at görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına işaret eder.

Rüyada evin içinde siyah at görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, ömrün uzun olmasına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına alamet eder.

Rüyada güzel siyah at görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah at satın almak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada siyah atın öldüğünü görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments