Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük siyah at görmek

Rüyada büyük siyah at görmek

Rüyada büyük siyah at görmek işinde büyük başarılar alacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük siyah at gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada siyah büyük at görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah at görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük kahverengi at görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çok büyük bir at görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi büyük at görmek kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük at görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Rüyada büyük at görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir at görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments