Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan siyah at görmek

Rüyada koşan siyah at görmek

Rüyada koşan siyah at görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koşan siyah at gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada dört nala koşan siyah at görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koşan siyah at görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada koşan bir at görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, mallarının da hayırlı olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada koşan iki at görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada koşan kahverengi at görmek kazancının düşeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hızlı koşan at görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde koşan at görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada atı koşarken görmek yorgun ve gergin günler geçireceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments