Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt görmek

Rüyada asfalt görmek

Rüyada asfalt görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, gıybet edeceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, elinin bollaşacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Rüyada asfalt gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada asfaltta kaymak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, bolluk içine olacağına delalettir.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, ortaklıkların bozulacağına delalet eder.

Rüyada erimiş asfalt görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada yola asfalt dökmek yeni bir başlangıç yapmaya, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asfaltta oturmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziftli asfalt görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi zararını karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asfalta batmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada asfalt yolda koşmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments