Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı aksiliklerle mücadele etmeniz, tartışmalara dahil olmanız veya karmaşadan kaçmanız gerekebilir.

Rüyada asfalt yolda yürümek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada asfaltta yürümek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Rüyada yeni asfalt görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Rüyada asfaltta kaymak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada asfalt döküldüğünü görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Rüyada ziftli asfalt görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments