Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş asfalt görmek

Rüyada erimiş asfalt görmek

Rüyada erimiş asfalt görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada erimiş asfalt gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konularda macera sizi çağırıyor olabilir.

Rüyada erimiş asfalt görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada asfalt zifti görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak hayatının da düzene gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine yorulur.

Rüyada asfalt görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni asfalt görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada asfalt yolda yürümek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek işinin ehli olacağına, geçiminin zor hale geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada asfalt süpürmek maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments