Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş kol görmek

Rüyada şişmiş kol görmek

Rüyada şişmiş kol görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada şişmiş kol gördüyseniz:

  • Rahatlıkla başa çıkmanız mümkün olan şeyler size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Rüyada kolunu şişmiş görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda şişlik görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kolunu şiş görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş kol görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek kısmetlerinin kapanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kolda şişlik görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada şiş kol görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada demir şiş görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments