Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda şişlik görmek

Rüyada kolunda şişlik görmek

Rüyada kolunda şişlik görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, bereketli işler yapacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada kolunda şişlik gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada şiş kol görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada şişmiş kol görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada kolunu şiş görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada kolunu şişmiş görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kolda şişlik görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda şişlik görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada kolun şişmesi görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun şişmiş görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments