Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu şişmiş görmek

Rüyada kolunu şişmiş görmek

Rüyada kolunu şişmiş görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunlarının azalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerinde verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu şişmiş gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük kazançlar elde edebilirsiniz.

Rüyada kolunu şiş görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına inanılır.

Rüyada şiş kol görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına inanılır.

Rüyada kolun şişmesi görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunda şişlik görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu şişmiş görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolda şişlik görmek kötü yönde hareket edeceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş kol görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağın şiştiğini görmek güvensizliğini yeneceğine, kötü yola sapmayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments