Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunu şiş görmek

Rüyada kolunu şiş görmek

Rüyada kolunu şiş görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu şiş gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Rüyada kolunu şişmiş görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada şiş kol görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, ileriye gideceğine yorulur.

Rüyada kolunda şişlik görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet eder.

Rüyada kolunu şiş görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet eder.

Rüyada kolda şişlik görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile hayatına adım atılacağına işaret eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş kol görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada şiş kebab görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments