Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda şişlik görmek

Rüyada kolda şişlik görmek

Rüyada kolda şişlik görmek çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hem verimi yükselteceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kolda şişlik gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Rüyada şişmiş kol görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu şiş görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu şişmiş görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda şişlik görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kolun şişmesi görmek kötü sözler duylacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şiş kol görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda şişlik görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, günah işlemekten korunacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişle örgü örmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments