Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göbeğini açmak

Rüyada göbeğini açmak

Rüyada göbeğini açmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, karlı işlere gireceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada göbeğini açmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bütçe yapmalısınız.

Rüyada göbeğini açmak uykusuz geceler yaşanacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına yorulur.

Rüyada göbeğini deldirmek ev taşımaya, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek bağının kesildiğini görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını bağlamak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada göbeğinde kıl görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına alamet eder.

Rüyada göbek kaşımak kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Rüyada göbek açık görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments