Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabına çiş yapmak

Rüyada buzdolabına çiş yapmak

Rüyada buzdolabına çiş yapmak malının, parasının ve makamının artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üstüne çiş yapmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, doğru haber almaya, kazancın devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada balkona çiş yapmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odaya çiş yapmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tarlaya çiş yapmak bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa çiş yapmak ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, yetim sevindireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments