Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evine çiş yapmak

Rüyada evine çiş yapmak

Rüyada evine çiş yapmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Rüyada evine çiş yapmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada evin içine çiş yapmak sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa çiş yapmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalet eder.

Rüyada başkasının çiş yapmak insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, gıybet edeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada herkesin içinde çiş yapmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine alamet eder.

Rüyada dışarı çiş yapmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments