Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salona çiş yapmak

Rüyada salona çiş yapmak

Rüyada salona çiş yapmak endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada salona çiş yapmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada salona çiş yapmak işini layığı ile yerine getireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada salonda banyo yapmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına alamet eder.

Rüyada nikah salonu görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğün salonu bakmak ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada spor salonu açmak epey bir zarara uğrayacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada beyaz salon görmek kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, kazancının günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada sinema salonu görmek kendisi ile gururlanacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğün salonu tutmak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments