Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişelerde su görmek

Rüyada şişelerde su görmek

Rüyada şişelerde su görmek kazancının eksilmeyeceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada şişelerde su gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada bir şişe su almak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük zorluklar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada plastik şişede su görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde su şişesi görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada maden suyu şişesi görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada şişelerce su görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişelerde su görmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, maddi olarak büyüyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada yarım şişe su görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada su şişesi kapağı görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments