Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişenin içinde su görmek

Rüyada şişenin içinde su görmek

Rüyada şişenin içinde su görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, rahatsızlık duyulacağına tabir olunur.

Rüyada şişenin içinde su gördüyseniz:

  • Herkes sizi takdir etmeyebilir veya sizinle ön planda yer almak istemeyebilir.

Rüyada plastik şişe içinde su görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada şişenin içinde su görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine delalet eder.

Rüyada şişe içinde su görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulur.

Rüyada pet şişe içinde su görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kısmetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada şişenin içinde süt görmek ruhunun dinleneceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada şişenin içinde yılan görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişe içinde süt görmek çok zor duruma düşüleceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada plastik şişede su görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments