Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeden su içmek

Rüyada şişeden su içmek

Rüyada şişeden su içmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeden su içmek gördüyseniz:

  • Evli bir insansanız, evinizde mutlu bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil şişeden su içmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam şişeden su içmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Rüyada su şişesinden su içmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişe su içmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden su içmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada plastik şişeden su içmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişede su içmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişelerce su içmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments