Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarla oynamak

Rüyada idrarla oynamak

Rüyada idrarla oynamak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, ruhunun dinleneceğine, işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Rüyada idrarla oynamak gördüyseniz:

  • Sizi engelleyen kişilere aldırmayın.

Rüyada idrarla oynamak malının ve parasının da büyüyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi idrarını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada küçük idrarını yapmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe idrar görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil idrar görmek büyük zararlar getireceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya idrar yapmak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah idrar yaptığını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada idrar yapmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments