Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üstünde kan görmek

Rüyada karın üstünde kan görmek

Rüyada karın üstünde kan görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kalkınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren işlere kalkışabilir, başardıklarınızdan keyif alabilirsiniz.

Rüyada karın üstünde kan görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada karın üstünde mantar toplamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde oturmak pek çok kişiyi idare edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstünde koşmak iyi geçiminin devam edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde para görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak övgü dolu sözler işiteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde arabayla gitmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, geniş bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada karın üstünde yatmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments