Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi sırtında yara görmek

Rüyada kendi sırtında yara görmek

Rüyada kendi sırtında yara görmek kazançlı adımlar atılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi sırtında yara gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Rüyada sırtımda yara görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sırta yara görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sırtında yara görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada sırtta yaralar görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında yara görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında yara izi görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, yaşamına renk geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments