Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek hafif ve iyi hissedeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada aynada başkasının yüzünü gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada aynada kendi yüzünü güzel görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, derde ve kedere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada başkasının yüzünü görmek geleceğinin parlak olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına işarettir.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü aynada görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada aynada yüz görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments